Marokkaanse damesmode vanuit het hart

Vertrouwend op meer dan 30 jaar ervaring in het kleermakersvak ontwerpt en maakt Caftan Biladi dameskleding dan ook helemaal zelf. In onze winkel, onder leiding van Khadija Rachid, wordt Oosterse kleding verkocht, waaronder caftans, takchitas, tunieken, sjaals en jalabas.

U kunt bij Caftan Biladi uw kleding op maat laten ontwerpen en maken.

Heeft u een droomjurk in gedachten? Khadija Rachid denkt graag met u mee om uw wensen te realiseren. Ze is klantvriendelijkheid en heeft een trouwe klantenschare opgebouwd. Bij Caftan Biladi wordt de klant dan ook als koning behandeld. Met liefde en aandacht, vanuit het hart…

Kleding op Maat

Caftan Biladi maakt voor allerlei doeleinden uw Marokkaans/Arabische kleiding met uw eigen of onze stoffen op maat. U kunt ook voor uw eigen ontwerpen bij ons terecht.
Kom langs of bel voor een afspraak!

Wat bieden we?

  • Marokkaanse Caftans
  • Jalaba’s,
  • Takchita’s
  • Abaya’s
  • Jabador’s
  • Tunieken
  • en nog veel meer op maat
Verschil in prijs eigen ontwerp en eigen stof met ontwerp en stof van Caftan Biladi

Hoe gaan we te werk?

Afspraak

U krijgt alle informatie over de stoffen, modellen, opties en de meetprocedure.

Meten

Aan de hand van paskleding, wordt samen bepaald wat u het meest prettig vindt. Alle opties worden exact opgemeten en genoteerd.

Passen

Na enkele weken wordt uw maatkleding vanuit ons atelier geleverd. U past de kledingen we nemen samen door of alles naar wens is.
Caftan Biladi garandeert een goede kwaliteit en service en nazorg. Wij leveren dus pas iets uit als u 100% tevreden bent met uw bestelling.
Mocht er na de levering onverhoopt toch iets mis zijn gegaan met uw op maat gemaakte kleding en heeft dat met een ontwerpfout te maken dan wordt dat zonder problemen gerepareerd.

Contact gegevens

Telefoon

+31 020 468 80 37

mobile

+31 06 349 40 613

mail

Stuur een e-mail

dress
Wij leveren dus pas iets uit als u 100% tevreden bent met uw bestellin